Prezentare generala

Designul de produs reprezinta caracteristicile detaliate ale unui obiect fabricat si relatiile acestuia cu ansamblul pentru care a fost produs. Designul de produs trebuie sa tina cont de modul in care obiectul isi va duce la indeplinire rolul si functionalitatea lui intr-un mod eficient si in conditii de siguranta. Produsul trebuie, de asemenea, sa fie optimizat din punctul de vedere al costurilor, precum si sa atraga atentia clientilor vizati.

De ce sa ne alegeti?

Oferim clientilor nostri serviciul de concepere si creare de produse de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate si specifice.

  • Responsabilitate financiara fata de clientii nostrii
  • Suntem profesionisti
  • Urmarim noile tendinte in design.
  • Optimizarea costurilor
5463764645w
27593011ft

Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale.

Cum lucram?

Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs din punct de vedere al designului, caracteristicilor tehnice, functionale, schite si desene de executie.

15287658tty